Darmowa wysyłka przy zakupach powyżej 300 zł.
-50 %
Nóż do pieczywa Eduard

Nóż do pieczywa Eduard

Ty też uwielbiasz świeże, chrupiące bagietki? Byłoby szkoda kroić je nożem, który ją tylko pokruszy. Wybierz do tego nóż do pieczywa Eduard i pokrój bagietkę jednym pociągnięciem.


W magazynie

131 zł 65 zł Oszczędzaj 66 zł
  • 10 lat gwarancji
  • szlachetna niemiecka stal
  • precyzyjne szlifowanie
To uczucie, gdy kroisz mięso i warzywa porządnym nożem! Uwielbiany przez szefów kuchni, pokochasz go i Ty. Wystarczy, że weźmiesz do ręki jeden z noży Porkert z kolekcji Eduard.

Najlepsza jakość dla najlepszych kucharzy

DOSKONAŁY MATERIAŁ, PRECYZYJNE WYKONANIE

Dokładna praca z nożem to przyjemność. Idealny do krojenia świeżego chleba i chrupiących bagietek. Noże Eduard są wykonane ze szlachetnej niemieckiej stali. Ostrze jest wyszlifowane pod takim kątem, aby zapewnić jak najdokładniejsze i jak najłatwiejsze krojenie.

Stosowana przez nas stal ma wysoką zawartość węgla i chromu dla zapewnienia większej twardości i odporności na rdzę.

DOSKONALE WYWAŻONY NÓŻ

Zanim pokazaliśmy go światu, testowały go dziesiątki rąk. Delikatne damy i siłacze - wszystkim nóż Eduard musiał dobrze leżeć w ręce. W ten sposób powstał idealnie wyważony nóż Eduard z ergonomiczną rękojeścią. Nóż, który świetnie sprawdza się przy krojeniu i pięknie wygląda na stojaku.

Zadbaj o to, by w Twojej kuchni znalazł się najważniejszy element wyposażenia: niezawodny i precyzyjny nóż. Nóż Eduard, który jest owocem stuletniego solidnego rzemiosła rodu Porkert.

Parametry

Ostrze: stal klasy X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
Długość ostrza: HRC 55 ±2
Materiał rękojeści: wytrzymałe polerowane tworzywo sztuczne
Długość ostrza: 20 cm

Pliki cookies
This e-shop and partners need your consent to use individual data so that they can show you information about your interests, among other things. You will give your consent by clicking on the „I agree“ button.